Wat is een Toner en wat doet het precies?

Wat is een toner en wat doet het precies?

U hebt gehoord dat het gebruik van een toner een belangrijke huidverzorgingsstap is, maar wat doet het?Als je perplex bent van toners, ben je hier aan het juiste adres.Lees verder om te ontdekken wat een toner is, waarom u er een moet gebruiken en welke toner voor u geschikt is.

Wat is Toner eigenlijk?

Toners worden meestal geassocieerd met droog, alcohol-gebaseerde formules die vet van uw huid zappen – samen met elk laatste beetje vocht.Gelukkig hebben toners een lange weg afgelegd.Naast de samentrekkende eigenschappen zorgen de nieuwste generatie toners en gezichtsnevels voor hydratatie, een evenwichtige huid en een breed scala aan huidproblemen en -omstandigheden.

Wat doet het?

In wezen voltooien toners het reinigingsproces.Deze snel absorberende vloeistoffen verwijderen aanhoudende onzuiverheden en vullen de huid aan met het nodige vocht. Toning kan je dus zien als de “conditionerende” stap van uw huidverzorgingsroutine. De juiste toner compenseert je teint en biedt een basislaag van hydratatie om je huid klaar te maken voor de volgende stappen.

Wanneer moet ik toner gebruiken?

Toners moeten ‘s ochtends en’ s avonds worden aangebracht, onmiddellijk na het reinigen en scrubben.Als u een toner aanbrengt terwijl uw huid nog steeds licht vochtig is, kunnen de actieve ingrediënten efficiënter worden opgenomen.Naast het gebruik van toners als onderdeel van je dagelijkse en nachtelijke huidverzorgingsroutine kunnen ze ook de hele dag door worden gebruikt om de huid te hydrateren, je haar droog te maken of make-up te maken.

Hoe er een te kiezen

Nu u weet wat de voordelen zijn van het verfraaien van uw huid, is het tijd om de juiste toner te kiezen voor uw huidtype. De toners van vandaag zijn geformuleerd voor verschillende problemen, van acne en grote poriën tot droogheid en fijne lijntjes en rimpels.

Vette huid met grote poriën / breakouts

Vette huid is bijzonder gevoelig voor grote poriën en puistjes. Zoek naar een balancerende toner die de poriën verstevigt en vocht herstelt.

Gevoelige huid

Een gevoelige huid heeft verzachtende plantaardige ingrediënten nodig om roodheid en ongemak veroorzaakt door uitdroging te verminderen.

Droge huid

Geloof het of niet, zelfs een droge huid kan baat hebben bij een toner. Veel van de toners van vandaag zijn geformuleerd met ingrediënten die eerder vocht toevoegen dan strippen.

Ouder wordende huid

Als je een ouder wordende huid hebt, zoek dan naar een toner die antioxidantrijke en hydraterende ingrediënten bevat met een natuurlijk Retinol-alternatief om uw huid strakker en strakker te maken.

Geef een antwoord